برای هر دری کلیدی آماده کرده اند…

سیمای منافقان در کلام امیر المومنین علی علیه السلام:

بندگان خدا، شما را به تقواى الهى سفارش مى کنم، و از اهل نفاق مى ترسانم، چرا که آنان گمراه و گمراه کننده اند و دچار لغزش و لغزاننده اند. رنگ به رنگ مى شوند، و به حالات گوناگون ظاهر مى گردند، به هر وسیله کوبنده اى براى گمراه کردن شما متوسل مى شوند، و در هر کمینگاهى کمین مى گیرند.

قلوبشان فاسد و ظاهرشان پاک مى نماید. براى فریب مردم به دور از دیده حرکت مى کنند و چون روباه در میان جنگل انبوه از درخت مى جهند. وصفشان به ظاهر دواى درد، و گفتارشان شفاست،امّا عملشان دردى است بى دوا.

بر راحت مردمان حسد مى برند، بر گرفتارى دیگران مى افزایندو امیدواران را نومید مى کنند. اینان را به هر راهى افتاده اى و در هر دلى شفیعى و در هر غم و اندوهى اشکى است. مدح و ثناى یکدیگر را به هم وام دهند، و پاداش آن را متوقعند.

در سؤال اصرار ورزند، و به وقت سرزنش پرده درى کنند و اگر در قضیه اى حَکَم قرار گیرند اسراف در ستم نمایند. برابر هر حقّى باطلى، و براى هر راستى کژى اى و براى هر زنده اى قاتلى و براى هر درى کلیدى، و براى هر شبى چراغى آماده کرده اند.

با اظهار بى رغبتى [یأس] زمینه ساز طمع خود هستند تا بازارشان را به پا دارند و متاع هاى کاسد به ظاهر نفیس خود را رواج دهند.

باطل مى گویند ولى حق جلوه مى دهند و بد وصف مى کنند و زیبا مى نمایانند. راه سخت و تنگ باطل را آسان جلوه مى دهند و از راه حق بر این پایه که راهى سخت و تنگ است مى ترسانند.

اینان یاران شیطان و زبانه هاى آتشند، «آنان حزب شیطانند، و بدانید حزب شیطان زیــان کــارانــنــد».

نهج البلاغه / خطبه ۱۸۵


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر



تاريخ : جمعه 30 آبان 1393برچسب:, | 15:0 | نویسنده : رحمت |

اميرالمؤمنين(ع) و شرح دوران خلافت خلفاي سه گانه

 

امیرالمؤمنین(ع) و شرح دوران حکومت خلفای سه گانه:  امیرالمؤمنین(ع) در زمان خلافت خویش در خطبه «شقشقیه» فرمود: «هان، به خدا سوگند جامۀ خلافت را پوشید و می دانست خلافت جز مرا نشاید، که آسیاسنگ تنها گِرد استوانه به گردش در آید...دامن از خلافت در چیدم و پهلو از آن پیچیدم و ژرف بیندیشیدم که چه باید، و از این دو کدام شاید؟ با دست تنها بستیزم یا صبر پیش گیرم و از ستیز بپرهیزم؟ که جهانی تیره است که پیران در بلای آن فرسوده شوند و خردسالان پیر، و دیندار تا دیدار پروردگار در چنگالِ رنج اسیر. چون نیک سنجیدم، شکیبایی را خردمندانه تر دیدم، و به صبر گراییدم حالی که دیده از خارِ غم خسته بود، و آوا در گلو شکسته...


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 5 اسفند 1390برچسب:, | 23:0 | نویسنده : رحمت |

تا مرز گناه رفت ولی به عشق مولا علی(ع)

حکایتی خواندنی درباره توبه یک جوان ایرانی که حجت الاسلام و المسلمین شیخ حسین انصاریان آن را در کتاب خود با نام”داستانهای عبرت‌آموز” اینگونه ذکر کرده‌اند.

یا امیرالمومنین(ع)

 

 

 

براى تبلیغ به بندرعباس ، مرکز استان هرمزگان رفته بودم ، شب جمعه آخر مجلس بناى قرائت دعاى کمیل بود .

من دعاى کمیل را از حفظ در تاریکى مطلق مى خوانم و از این نظر شرکت کنندگان حالى خاص دارند .

لحظاتى قبل از شروع کمیل ، جوانى در حدود بیست ساله که او را تا آن زمان ندیده بودم نامه اى به دستم داد .

پس از کمیل به خانه برگشتم ، آن نامه را خواندم، برایم بسیار شگفت آور بود، نوشته بود: اهل این گونه مجالس نبودم ، سال گذشته اوایل ظهر یکى از دوستانم به من تلفن زد که ساعت چهار بعد از ظهر به دنبال تو مى آیم تا با هم به جایى برویم.

در ساعت مقرر آمد، داخل ماشین به او گفتم: قصد کجا دارى؟ گفت: پدر و مادرم به مسافرتى چند روزه رفته اند . خانه کاملا خالى است ، مى‌خواهم لحظاتى با هم باشیم. وقتى به خانه او رفتم به من گفت : دو زن جوان را دعوت کرده‌ام ، هر دو در خانه هستند و آماده براى اینکه خود را در اختیار ما بگذارند ، مرا به اطاقى فرستاد و خودش به اطاق دیگر رفت ، وقتى آماده برنامه شدم به ذهنم آمد که در پرده هاى تبلیغى مربوط به شما نوشته « شب جمعه دعاى کمیل »، مى دانستم این دعا از امیرالمؤمنین (علیه السلام) است ولى مجالس قرائت دعاى کمیل را ندیده بودم، در آن حالت شدید شیطانى ، به شدت از امیرالمؤمنین شرمنده شدم ، حیا و ترس تمام وجودم را گرفت ، به شدت از خودم بدم آمد ، از جا برخاستم ، بدون اینکه با آن زن کم ترین تماسى داشته باشم از آن خانه فرار کردم.

حیران و سرگردان در خیابانهاى بندر پرسه مى زدم تا هنگام شب رسید ، به مسجد آمدم و در تاریکى جلسه پشت سر شما نشستم ، از ابتدا تا انتهاى دعاى کمیل با شرمندگى و سرافکندگى گریه کردم ، از خدا خواستم زمینه ازدواج مرا فراهم آورد ، علاوه از افتادن در لجن زار گناه حفظم نماید . دو سه ماهى گذشت به پیشنهاد پدر و مادرم که به خواب نمى دیدم با دخترى از خانواده اى محترم ازدواج کردم ، دختر در سیرت و صورت کم نظیر است و من این نعمت را از برکت ترک گناه و شرکت در دعاى کمیل امیرالمؤمنین (علیه السلام) دارم ، امسال هم همه شبها در این مجلس شرکت کردم و این نامه را رقم زدم تا بدانید این جلسات چه سود سرشارى براى مردم بخصوص جوانان دارد.

 


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر



تاريخ : چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:, | 23:27 | نویسنده : رحمت |

رابطه عددی زمان و مکان تولد حضرت بانام مبارک علی (ع)

امام علی (ع) مولود كعبه روز تولد ۱۳ ماه مبارك رجب + مكان تولد كعبه خانه مقدس خدا = حاصل این زمان و مكان مقدس تولد امام المسلمین جانشین محمد مصطفی (ص) علی بن ابیطالب (ع) می باشد . ۱ - زمان = روز ۱۳ رجب ۲ - مكان = كعبه ( به ابجد ۹۷ ) ۳ - حاصل این زمان و مكان = وجود علی(ع) (به ابجد ۱۱۰ ) می باشد یعنی ۱۳ + ۹۷ = ۱۱۰ الله اكبر اعداد هم به بزرگی و شأن علی(ع) اعتراف مینمایند . برای مریم (س) در خانه خدا هنگام تولد حضرت عیسی(ع) دستور یا مریم ا خرج میاید. ولی درهنگام تولد علی (ع) در كنار خانه خدا ؛ کعبه از شوق شكافته میشود و فاطمه بنت اسد بعد از سه روز با قنداقه علی (ع) از كعبه بیرون میاید . السلام علیك یا رسول الله محمد (ص) بن عبدالله السلام علیك یا علی (ع) بن ابیطالب وصی بلافصل رسول الله السلام علیك یا فاطمه(س) الزهرا بنت رسول الله السلام علیک یا ابا محمد حسن(ع) بن علی السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) و تسعه المعصومین من ذریعه الحسین علیه السلام السلام علیک یا صاحب الزمان(عج) یا وجیها عندالله اشفع لنا عندالله



Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر



تاريخ : پنج شنبه 20 آبان 1390برچسب:, | 15:0 | نویسنده : رحمت |

رابطه عددی کلمه غدیر خم با حضرت علی (ع)

روز ۱۸ذیحجه روز غدیر خم انتصاب ولایت امیرالمومنان علی (ع)از طرف خدا و ابلاغ وی توسط رسول اسلام محمد مصطفی (ص) و روز كامل شدن دین برهمه مسلمان جهان مبارك باد ۱- زمان = ۱۸ ذ ی الحجه ۲ - ابلاغ كننده = محمد (ص) (به ابجد محمد ۹۲) ۳ - فرد منتخب = علی (ع) ( به ابجد ۱۱۰) نتیجه > ۱۸ + ۹۲ = ۱۱۰ در اینجا می بینیم كه اعداد هم به انتصاب ولایت حضرت علی (ع) گواهی مى دهد. نكته دیگر اینكه كلمه غدیر خم به ابجد ۱۸۵۴ می شود این عدد ها را با هم جمع نمایید ۱+۸+۵+۴=۱۸ جمع دو كلمه غدیر خم به روز ۱۸ ذیحجه اشاره می نماید . الله اكبر الحمدالله شكرا


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر



تاريخ : پنج شنبه 20 آبان 1390برچسب:, | 12:25 | نویسنده : رحمت |

اصحاب یمین جه كسانی هستند؟

یكی از علما خیلی تلاش داشت بداند اصحاب یمین (بهشتیان) كه در قرأن أمده دقیقا كسانی چه كسانی هستند شبی در عالم خواب حضرت علی (ع) به این عالم میگوید فلانی تودیگرچرا شما كه اهل حساب هستید عالم وقتی ازخواب بیدار می شوند سریع عدد یمین را به ابجد حساب می نمایند

 ی =۱۰ م =۴۰ ی =۱۰ ن=۵۰ جمع یمین مساوی عدد ۱۱۰ می شود كه با اسم مبارك أن حضرت علی (ع) برابر است مشخص می شود محبان و پیروان واقعی أن حضرت ازاصحاحب یمین یا بهشتیان می باشند و بتوانیی محبان و پیروان واقعی أن حضرت باشیم و از دست ساقی کوثر آب کوثر بنوشیم. انشا الله

 


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر



تاريخ : پنج شنبه 20 آبان 1390برچسب:, | 14:0 | نویسنده : رحمت |

اعجاز قران از زبان امیرالمومنین

در قرآن كريم به اينكه 300 سال شمسي دقيقاً برابر 309 سال تمام قمري است به صورت مستقيم اشاره شده است . اين مطلب وقتي مشخص شد كه يكي از علماي دين يهود از حضرت امام اميرالمؤمنين (عليه السلام) پرسيد : چرا قرآن مدت توقف و خواب اصحاب كهف را 309 ذكر سال كرده است در حالي كه در حاشيه تورات ما اين مدت 300 سال نوشته شده است ؟ حضرت امير عليه السلام فرمودند : «سالهاي شما شمسي است ولي سالهاي ما قمري است» . جالب اينجاست كه يكي از اساتيد رياضي اين محاسبات را انجام داده كه خلاصه قابل فهم آن چنين است : سال شمسي يهود 365 روز تمام بوده است . بنابراين 300 سال آنها مي شود : روز 109500=365×300 در حالي كه سال قمري برابر است با 354 روز و 8 ساعت و 48 دقيقه بنابراين 309 سال قمري برابر است با : روز 109500={48 دقيقه و 8 ساعت و 354 روز ×}309 پس معلوم شد كه 300 سال شمسي يهود برابر است با 309 سال قمري نه يك روز كمتر نه بيشتر. اين در حالي است كه تا صدها سال بعد از نزول قرآن هنوز شبانه روز به 24 ساعت و هر ساعت به 60 دقيقه و الي آخر تقسيم نشده بود . و حتي ساعت هنوز اختراع نشده بود


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر



تاريخ : پنج شنبه 20 آبان 1390برچسب:, | 13:0 | نویسنده : رحمت |

سوال ریاضی از امام علی

شخصى یهودی به حضور امام على (ع ) آمد و پرسید: «عددى را به دست من بده كه قابل قسمت بر 1،2،3،4،5،6،7،8،9باشد بى آنكه باقى بیاوردامام على (ع ) بى درنگ به او فرمود: «اضرب ایّام اسبوعك فى ایّام سنتك » (روزهاى هفته را بر روزهاى یكسال خودت ضرب كن كه حاصل ضرب آن، قابل قسمت بر همه اعداد مذكور (بدون باقیمانده) خواهد بود.) سؤال كننده هفت را در 360 ضرب كرد حاصل ضرب آن 2520 شد، این عدد را بر 2،3،4،5،6،7،8،9، 1تقسیم كرد، دید بر همه این اعداد قابل قسمت است بدون آنكه باقى بیاورد.


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر



تاريخ : پنج شنبه 20 آبان 1390برچسب:, | 12:5 | نویسنده : رحمت |

اعجاز سخنوری امام علی(ع)؛

 

این خطبه نیز از مراتب علمى و فكرى مولاى متقیان حكایت دارد،كه بدون تامل،پس از صحبت اصحاب به ایراد آن پرداخته،و در مورد توحید و نبوت و صفات الهى،و سنت و سیره رسول خدا صلى الله علیه و آله مى‏باشد،و جامعه اسلامى را به تبعیت از آن حضرت و خود سازى دعوت مى‏فرمایند.

 


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 20 آبان 1390برچسب:, | 1:0 | نویسنده : رحمت |

اعجاز سخنوری امام علی(ع)؛

کفعمی در مصباح، از هشام بن سایب کلبی و او از ابی صالح روایت می کند که: روزی جمعی از اصحاب پیغمبر(ص) بحث می نمودند در اطراف این موضوع که کدام حرف است در حروف که از همه بیشتر در کلام موجود است؟ معلوم شد حرف الف از همه بیشتر است و هیچکس نمی نتواند کلامی بگوید که الف در آن نباشد.حضرت امیرالمؤمنین (علیه السّلام) حضور داشتند. بدون تأمّل و فی البداهه خطبه ای فرمودند. چنانکه عقلها حیران ماند و نام این خطبه را مونقه گذاشتند؛ یعنی در حسن و نیکویی و بلاغت، شگفت آور است. فرمودند:


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 20 آبان 1390برچسب:, | 1:0 | نویسنده : رحمت |
صفحه قبل 1 صفحه بعد